‘Geef samen kleur aan de democratie’

Op zaterdag 10 september wordt in Nederland de Internationale Dag van de Democratie gevierd. Gemeente Heerhugowaard wil deze dag onder uw aandacht brengen en daarmee nog eens onderstrepen hoe belangrijk het is om in alle vrijheid je stem te kunnen laten horen.

Op de Dag van de Democratie gaan wij als gemeente graag met u in gesprek over wat u belangrijk vindt in uw buurt of voor uw stad en hoe u hier meer invloed op uit wilt oefenen. Dat doen we op verschillende locaties: de Kunstkerk, Artfarm en Theater COOL. We sluiten namelijk aan bij de Atelier- en Kunstroute. Vandaar dat we naast praten mogelijk ook samen gaan schilderen.

Op iedere locatie staan enkele raadsleden achter schildersezels. Zij gaan met u in gesprek over de democratie en wat dit voor u betekent. Desgewenst pakken we er ook verf en kwasten bij en zetten we woord om in beeld. ‘We geven samen kleur aan de democratie’

Na afloop van de Dag van de Democratie worden de kunstwerken die gemaakt zijn in het gemeentehuis tentoongesteld.

‘Geef samen kleur aan de democratie’ en breng 10 september tussen 11.00 en 17.00 uur een bezoek aan de Atelier- en Kunstroute. U bent van harte welkom.

Zie ook: www.dagvandedemocratie.eu