Creatieve workshop van 10.00 uur tot 13.00 uur.

Na het enthousiasme van de vorige creatieve workshops heeft Wijnanda nu gekozen voor de ‘Exotische dame’. Zij is ongeveer 55 cm hoog en 8 cm breed zij staat op een stevige metalen pin, haar hoofdje is kant-en-klaar voor € 49,- p.p. all-in.
De workshop duurt 3 uur. Wijnanda Muntjewerff vertelt u stap voor stap hoe u deze dame gaat maken. De basis is een voorgevormd polistyreen lijfje welke u bewerkt zodat er een mooie structuur ontstaat, daarna plaatsen we haar lijfje op de pin en zet u het hoofdje, welke u alleen nog hoeft te kleuren, vast met stof en de textielversteviger (Powertex). Daarna verft en brusht u haar af in uw eigen favoriete kleuren. Als laatste mag u haar versieren met klei mozaïek steentjes, oorbellen en ketting - alles naar uw eigen idee.
Na de workshop gaat uw creatie mee naar huis, neemt u zelf een doosje mee voor vervoer! Denkt u ook om uw kleding, er zijn schorten en handschoenen aanwezig maar dat voorkomt niet dat er iets op uw kleding kan vallen.

U ontvangt na inschrijving een bevestiging met de desbetreffende gegevens en een betaalverzoek.

.Wijnanda Muntjewerff s      

De workshop wordt gegeven onder begeleiding van Wijnanda Muntjewerff, gecertificeerd Powertex master. In Middenmeer bevindt zich haar atelier ‘Wel-Creatief’, waar zij sinds 2012
vol overgave haar cursussen en workshops geeft.

Plaats  Kunstkerk (pastorie), Stationsweg 53 in Heerhugowaard
Datum  Vrijdag 29 maart
Tijd  10.00 tot 13.00 uur
Kosten  € 49,00 incl. materiaal, koffie of thee
Aanmelden  U kunt zich hier inschrijven
Minimaal aantal deelnemers
Maximaal aantal deelnemers
7
12
  Let op: vol is vol! 

Uw gastvrouw is Wijnanda Muntjewerff - www.wel-creatief.nl

Deze workshop wordt georganiseerd door de Kunstkerk

   DSC 0013