Aan deze workshop kan door iedereen worden deelgenomen (volwassenen)

In navolging van de lezing Caravaggio en Bernini van 13 februari, kunt u op 27 februari meedoen met een workshop schilderen: Caravaggio anno 2020.
De werken van Caravaggio worden vooral gekenmerkt door het sterke contrast van licht en donker, welke in het hedendaagse interieur nauwelijks toegepast worden.
Wij gaan deze contrasten vertalen naar een schilderij anno 2020, met frisse kleuren tegenover de donkere contrasten van Caravaggio.

Werkwijze:

Wij gaan werken met Acrylverf op een Canvasboard, door middel van voorbeelden die we op een canvasboard overbrengen met carbonpapier. Als je zelf wilt tekenen, mag dat uiteraard ook.

Meenemen:

Een schort

Monique

Informatie over Monique Jasperse:

Na haar opleiding aan de Crejat Academie is schilderen niet meer uit haar dagelijkse routine weg te denken. Al acht keer deed zij mee met de Atelier- & Kunstroute in Heerhugowaard, en velen hebben schilderlessen bij haar gevolgd in de afgelopen 20 jaar.

 

Workshop schilderen Monique Jasperse: Caravaggio anno 2020
Plaats  Kunstkerk, Stationsweg 53 in Heerhugowaard
Datum  Donderdag 27 februari
Tijd  10.00 tot 12.30 uur
Kosten  € 25,00 incl. koffie of thee
Aanmelden  U kunt zich niet meer aanmelden, de workshop is vol
Minimaal aantal deelnemers
Maximaal aantal deelnemers
8
12
  Deelname geschiedt op volgorde van betaling

DSC 0008

U bent van harte welkom in Kunstkerk Heerhugowaard, Stationsweg 53 in Heerhugowaard. Voor openingstijden zie: www.kunstkerkheerhugowaard.nl/openingstijden