Logo breed HHW

De Kunstroute 2024 vindt plaats op zaterdag 25 en zondag 26 mei van 11.00 tot 17.00 uur

Dit jaar stellen een aantal kunstenaars en designers in Heerhugowaard hun deuren weer open voor het publiek. Een ideale gelegenheid om op een ontspannen en laagdrempelige manier een 'kijkje in het atelier' te nemen.

Overzichtsexpositie

In de Artfarm (Rustenburgerweg 126) vindt u een overzichtsexpositie van de deelnemende kunstenaars. Hier kunt u een keuze maken welke kunstenaars u wilt bezoeken. U kunt natuurlijk ook uw keuze maken in de folder.

Deelnemende kunstenaars

Hieronder vindt u alle deelnemende kunstenaars met de locaties (klik op de foto). Deze kunt u ook via uw mobiel raadplegen. Indien u bij de deelnemende kunstenaar op de locatie klikt, vindt u de precieze locatie.

Deelnemende kunstenaars  Folder Kunstroute HHW 2024 achterzijde

Folders

Dit jaar worden de folders weer in de week voor de Kunstroute huis-aan-huis verspreid. De folder is ook op te halen bij de Kunstkerk, Cool, Centrum 31, de Artfarm, het Oude Gemaal en het gemeentehuis. Deze folders zijn vanaf half mei beschikbaar.

Folder Kunstroute HHW 2024 voorzijde

Deze Kunstroute wordt georganiseerd door Kunstkerk Dijk enWaard, i.s.m. de Artfarm, Gemeente Dijk en Waard en Cool kunst en cultuur.

logo kunstkerk    Artfarm logo  Logo RGB HHW-SvkCool bruist

Zie ook: www.openateliers.nl